Politica de Confidentialitate

Colectăm informații de contact precum adresa de email sau numărul de telefon (opțional) pentru a raspunde cererilor si intrebărilor dumneavoastră.
În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la browser-ul dumneavoastră, inclusiv adresa IP, software-ul precum și pagina solicitată.

Site-ul Queen Solutions adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat off-line cat si online. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informatiile sensibile on-line, dar eforturile noastre vizeaza protejarea acestui tip de informatii si offline. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un loc securizat.

Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile tale personale.

Acest site conține link-uri către alte site-uri. Queen Solutions nu este responsabil pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestora.

Dacă ai orice întrebare cu privire la această declarație de confidențialitate, practicile site-ului, sau interacțiunea ta cu site-ul, ne poți contacta prin formularul de contact.

Magazin online/Website in rate!

Doriti sa va dezvoltati afacerea in mediul online si nu dispuneti de suma necesara?
Alegeti creare site in rate si puteti achita costul site-ului in 6 rate, fara dobanda!